e
Banner

Etiketler: globelink ünimar



Globelink Ünimar parsiyel servis sayısını 45'e çıkardı


Yayın: 21-06-2016
Kategori: Denizyolu

Globelink Ünimar Lojistik, denizyolunda düzenli direkt parsiyel servis noktalarını artırmaya devam ediyor. Globelink Ünimar Lojistik Denizyolu Taşımacılığı Satış Müdürü İlker Alicikoğlu, 2015’te parsiyel taşımalarda 39 olan ithalat ve ihracat servis sayısını, yeni açtıkları İstanbul-Durban, İstanbul-New York, İstanbul-Karachi, İstanbu-Auckland, İstanbul-Valencia ve İzmir-New York direkt servisleriyle 45’e çıkardıklarını söylüyor. 




Globelink Ünimar’ın hizmette ikinci ana vatanı Uzakdoğu


Yayın: 29-06-2016
Kategori: Lojistik

2011’de Singapore merkezli lojistik devi CWT Globelink PTY LTD ile yaptığı ortaklıkla Uzakdoğu’daki gücünü perçinleyen  Globelink Ünimar Lojistik, bu pazarda yerli bir firma gibi hareket ediyor. 




Globelink Ünimar deneyimlerini yeni pazarlara taşıyacak


Yayın: 26-10-2021
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, intermodal taşımacılık hizmetlerini yeni pazarlara taşımaya hazırlanıyor. Beş yıldır Avrupa’nın birçok ülkesine intermodal taşımacılık çözümleri sunduklarını belirten Globelink Ünimar Uluslararası Karayolu ve Intermodal Müdürü Pelin Kurtar, demiryolu taşımacılığında Türki Cumhuriyetler’e olan ilgilerini artırdıklarını, yeni projelerle bu ülkelere gerek vagon gerekse konteyner taşımacılığı alanında faaliyet göstermeyi planladıklarını söyledi. 




Globelink Ünimar, 'iş zekası' ile dijitalleşmeye bir halka daha ekledi


Yayın: 18-03-2022
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, yeni iş zekası ürünü UNIBOX BI’ı tanıttı. Birinci fazında operasyonel süreçlerdeki verimliliği arttırmayı hedefleyen UNIBOX, ikinci aşamada müşteri ilişkilerini veri ile güçlendireceği yeni bir seviyeye taşımayı hedefliyor. TURBOARD ile geliştirilen UNIBOX’ın amacı karar verme sürecini veri güdümlü hale getirerek Globelink Ünimar’ın stratejik hedeflerine ulaşmasını sağlamak.




Globelink Ünimar sınır ötesi e-ihracatın her alanında olacak


Yayın: 19-04-2022
Kategori: Lojistik

Mikro ihracata dönük adrese teslim hizmetleriyle sınır ötesi operasyonlarının çapını genişleten Globelink Ünimar, e-ihracatın her alanında olmayı planlıyor. Globelink Ünimar Hava Kargo Direktörü Banu Mankut, gerçekleştirdikleri yatırımlarla e-ihracat yapılan tüm pazarlara sadece B2C değil B2B, B2G hatta C2C servisleri de sunmaya hazırlandıklarını söyledi. 




Globelink Ünimar inovatif ve sürdürülebilir projelerle büyüyor


Yayın: 22-06-2022
Kategori: Lojistik

Dijitalleşme ve intermodal taşımacılık alanında inovatif projeleri hayata geçiren Globelink Ünimar, demiryolu taşımacılığında ise Türki Cumhuriyetler’de vagon ve konteyner taşımacılığı alanında faaliyet göstermeyi planlıyor. Şirket, depolama, e-ticaret lojistiği, yurtiçi taşımacılık & parsiyel dağıtım ile katma değerli servislere ağırlık verirken, yurt içi ve yurt dışında network ağını ve hizmet noktalarını arttırmayı hedefliyor. 




Globelink Ünimar hizmet ağına 100 yeni destinasyon ekledi


Yayın: 09-09-2022
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar faaliyetlerini geliştirmeye devam ediyor. Şirket, 2022 yılının ilk yarısında müşteri sayısını yüzde 40’a yakın artırarak önemli bir başarı elde etti. Yılın ilk altı ayı itibarıyla yaklaşık 100 yeni destinasyonda daha varlık göstermeye başlayan Globelink Ünimar, Türkiye’nin dış ticaretine paralel olarak Avrupa Birliği, Kuzey Amerika ve MENA Bölgesi’ne yoğunlaştı.




Globelink Ünimar Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası aldı!



Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) aldı. Şirket, YYS ile artık gümrük süreçlerinde özet beyan işlemleri daha kısa sürede gerçekleştirebilecek. Ayrıca taşıma işlemlerinde Globelink Ünimar ile çalışmayı tercih edenler, sınır kapılarında öncelikli geçiş hakkından ötürü daha hızlı servis alma ayrıcalığından faydalanacak.   




Globelink Ünimar hizmet kalitesinde çıtayı yükseltiyor



Globelink Ünimar, faaliyet gösterdiği lokasyon sayısını artırmaya, müşteri yelpazesini genişletmeye, hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu yıl 100 yeni destinasyonda daha varlık göstermeye başlayan şirket, aldığı Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile müşterilerine daha hızlı çözümler sunabilmeyi amaçlıyor.




Globelink Ünimar, Unique Steps projesiyle Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, geliştirdiği Unique Steps projesiyle Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıllardaki başarısını bu yıl da devam ettiren Globelink Ünimar, aldığı ödülle sektöre değer katmaya devam ediyor.